Vennligst merk : Dette dokumentet er en oversettelse . Hvis du er usikker på den nøyaktige betydningen , kan du lese den engelske originalen ved å klikke på den engelske flagget nederst på denne siden.


Ansvar for innhold

 

Som en tjenesteleverandør vi er ansvarlige for innholdet på disse sidene under den generelle loven. Vi er ikke forpliktet som tjenesteleverandør på å overvåke overført eller lagret utenlandsk informasjon eller for å undersøke forhold som indikerer ulovlig aktivitet. Forpliktelser til å fjerne eller sperre for bruk av informasjon under de generelle lovene forbli upåvirket. Men det er en relevant ansvar bare mulig fra datoen for kunnskap om en bestemt krenkelse. Ved melding om slike brudd, vil vi fjerne innholdet umiddelbart.

 

Ansvar for Links

 

Vårt tilbud inneholder lenker til eksterne nettsteder som vi ikke har kontroll. Derfor kan vi ikke akseptere noe ansvar for innholdet. De respektive leverandør eller operatør av slike områder er alltid ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder. Disse nettstedene ble sjekket ved å knytte for mulige brudd på loven. Ulovlige innholdet var ikke gjenkjennelig på tidspunktet for linking. En permanent kontroll av koblede sider er urimelig uten konkrete bevis for en overtredelse. Ved melding om brudd, vil vi fjerne slike koblinger umiddelbart.

 

Cpphavsrett

 

Innholdet og arbeider på disse sidene er opprettet av nettstedet operatøren er underlagt europeisk lov om opphavsrett. Kopiering, bearbeiding, distribusjon og enhver form for utnyttelse utenfor grensene for opphavsretten krever skriftlig samtykke fra den aktuelle forfatteren eller skaperen. Nedlastinger og kopier av disse sidene er kun tillatt for privat, ikke-kommersiell bruk. Såvidt innholdet ikke er skapt av nettstedet operatør, opphavsretten til tredjeparter. Bidrag fra tredjeparter er merket som sådan. Skulle du likevel være klar over brudd på opphavsretten, ber vi om et hint. Ved melding om brudd, vil vi fjerne slikt innhold umiddelbart.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.